Printen en kopiëren in Amsterdam-Zuid

Grand Prix Copyrette biedt een breed scala aan mogelijkheden voor uw print- en kopieerwerk. Zo leveren wij onder andere visitekaartjes, folders, flyers, brochures, geboortekaartjes, trouwkaarten, scripties en jaarboeken.

Vraag ons advies
Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Wij printen uw visitekaartjes in full colour, enkelzijdig of dubbelzijdig, op 300 grams wit of Promail 300 grams natuurwit FSC karton. Gesneden in het formaat 85 x 55 mm.

Let op afloop 
Als u een aflopend visitekaartje ontwerpt, houdt u dan rekening met 3 mm afloop. Een visitekaartje van 55 x 85 mm krijgt dan het formaat van 61 x 91 mm. Houd ook rekening met de tekst. Liefst een marge van 5 mm binnen de rand van het kaartje.

Trouwkaarten drukken

Trouwkaarten

U kunt uw eigen ontwerp inleveren en wij zorgen ervoor dat het kaartje wordt geprint nadat u een proefprint heeft goedgekeurd.


Vanzelfsprekend wordt ook voor een goede afwerking gezorgd zoals het vervaardigen van een voorvouw (ril).

briefpapier huisstijl drukken

Briefpapier

Uw huisstijl is meestal de eerste indruk van uw onderneming, stichting of instelling. Laten wij er samen voor zorgen dat die eerste impressie perfect en professioneel is en dus blijft hangen. Wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en service, en dat met een scherp prijsniveau. In het algemeen wordt briefpapier offset gedrukt op 90 grs/m2 papier.


Indien u briefpapier wilt laten printen moet u er rekening mee houden dat wij het geprinte briefpapier alleen via een inktjet printer kunnen doorvoeren. Immers, als u een laserprinter gaat gebruiken wordt het vel voor de 2e keer ingebrand.

kalenders laten drukken

Kalenders

Wij bieden de volgende kalenders voor particulier of zakelijk gebruik:

  • Meerzijdige kalenders
  • Jaarplanner 4/4 kleurig
  • Jaarplanner 4/0 kleurig
  • Themakalenders
Bouwtekeningen afdrukken

Bouwtekeningen

A0, A1, A2 in zwart/wit of full colour. Voor al uw bouwtekeningen kunt u bij ons terecht. Grand Prix Copyrette verwerkt alle maten bouwtekeningen. Architecten, bouwondernemingen en installateurs maken gebruik van ons (digitale) systeem om hun tekeningen af te drukken. Dat doen we vanaf de rol met een maximale breedte van 84 cm. En de lengte? Zo lang u maar wilt.

Menukaarten drukken

Menukaarten

Door onze jarenlange ervaring met de horecasector zijn wij in staat om in samenspraak met u een mooie menukaart te vervaardigen.

Gepersonaliseerde mailings afdrukken

Gepersonaliseerde mailings

Zou het niet mooi zijn als u uw mailings en nieuwsbrieven persoonlijk aan uw klanten zou kunnen adresseren, door op iedere mailing of nieuwsbrief afzonderlijk de naam en adresgegevens van de klanten mee te drukken? 

Digitaal printen maakt dit mogelijk. Door uw eigen database samen te voegen met de te printen mailing, drukt Grand Prix Copyrette op ieder afzonderlijk exemplaar de naam en adresgegevens. Een mailing met een persoonlijke noot, die de attentiewaarde zeker zal verhogen.

scriptie drukken

Scripties en rapporten

Scripties, rapporten, bestekken, catalogi, manuals... alles is mogelijk. De inhoud van uw scriptie of rapport wordt standaard gedrukt op 80 of 100 grams xerografisch wit FSC papier. Voor de omslagen gebruiken we 250 grams xerografisch FSC papier. Andere grams gewichten zijn natuurlijk ook mogelijk.
Het vergaren van deze boeken is gratis. Het inbinden kan op diverse manieren worden uitgevoerd naar uw wensen.


Laat u uitgebreid informeren betreffende de mogelijkheden, onze scherpe prijzen en snelle levering.

Periodieken en kranten drukken

Periodieken

Uw nieuwsbrieven, personeelsbladen, verenigingsbladen, tijdschriften of andere bulletins zijn bij ons in goede handen. U kunt ons inschakelen voor de opmaak, productie, verzending en eventueel het personaliseren. Zo zorgt u voor een informatief blad met een zorgeloze uitvoering.

Doordrukblokken

Wij kunnen ook zelfkopiërend papier, in twee- en drievoud bedrukken. Dat is praktisch voor bijvoorbeeld opdrachtbonnen, facturen of werkbonnen. Deze kunnen in bloks geleverd worden van maximaal 75 sets per blok.

Laat uw doordrukblokken bij ons drukken

Papiersoorten

Met een ruim assortiment van papiersoorten kunt u denken aan de dikte en formaat van het papier. U kunt bij ons printen en kopiëren in het formaat A4 tot en met A0. Ook voor advies over papiersoort kunt u bij ons terecht.

Vraag advies over onze papiersoorten

Textielbedrukking

Grand Prix Copyrette Printing & Design kan voor alle soorten textielbedrukking ingezet worden. Denk hierbij aan bedrijfskleding, sponsorshirts en sportkleding. U kunt een eigen ontwerp maken of u een handje laten helpen door onze professionals . Wij denken graag met u mee om uw wensen te verwezenlijken. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken van mokken en mousepads. Wilt u hierover meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel 020 - 664 59 09.

Vraag ons naar textielbedrukking

Vragen over ons print- en kopieerwerk? Bel: 020 - 664 59 09